Artikler

På denne side kan I læse mere uddybende, om nogle af de problematikker, jeg ofte møder i terapien og i parterapien.

I kan også finde gode råd og værktøjer, til hvad I kan gøre, hvis I oplever, at I er ved at miste hinanden.

Artiklerne giver forskellige bud på, hvad I kan gøre, hvis jeres parforhold er præget af f.eks. dårlig kommunikation, hyppige skænderier, manglende intimitet og sex og kontakten mellem jer er dårlig eller ikke til stede.

Uanset om I har været sammen i mange år, eller jeres forhold er nyt, vil jeg med artiklerne her, invitere jer indenfor i nogle af de problemstillinger, I måske kan genkende i jeres parforhold når det bumler og larmer lidt.

At finde balancen mellem dine egne behov og din partners ønsker kan være en udfordring. Kompromis er nøglen til et sundt parforhold, hvor begge parter føler sig hørt og værdsat. Når du lærer at indgå kompromis, bidrager det til en stærkere og mere harmonisk forbindelse.

Læs mere …

Med det her blokindlæg vil jeg dele nogle tanker med dig om, hvordan du kommunikerer, hvordan du er i kontakt, og hvordan du afbryder kontakten til mennesker tæt på og omkring dig. Med andre ord, så er den måde du kommunikerer på, det samme som den måde, du er i kontakt med andre mennesker på. I det følgende vil jeg kalde det for din kontaktstil.

Læs mere …

Inden for biologien findes der et begreb om, hvordan din krop og organisme opretholder balance og kan regulere sig selv under skiftende påvirkninger. Det kaldes for homeostasen.

Læs mere …

Hvordan kan I bevare jeres individualitet i parforholdet? Jeg oplever som terapeut ofte parforholdsproblemer som skyldes konflikter mellem ”jeg” og ”vi”. ”Jeg” repræsenterer vores unikke selv, vores individuelle behov, ønsker og drømme, mens ”vi” repræsenterer fællesskabet, samhørigheden, evnen til at smelte sammen og de fælles mål og værdier, du deler med din partner.

Læs mere …

Det kan være en udfordring at vedligeholde et godt parforhold. Med arbejdspres, familieliv og sociale forpligtelser kan det være let at miste forbindelsen til den person, man engang følte sig tættest på. Parterapi kan være redningen for jeres forhold, uanset om I står midt i en akut krise eller blot ønsker at genfinde gnisten.

Læs mere …

I begyndelsen af ethvert forhold er der ofte en følelse af uovervindelig kærlighed og en tro på, at intet kan skille parret ad. Begge parter går ind i forholdet med de bedste intentioner, drømme om en fælles fremtid og en dyb forståelse for hinanden. Men med tiden kan skæbnesvangre revner begynde at vise sig i dette fundament, og det, der engang virkede som en evig forening, kan begynde at smuldre.

Læs mere …

Er du og din partner nogle af de mange danskere, der er stolte af jeres bil og passer godt på den med regelmæssige serviceeftersyn? Det er vigtigt at tage sig godt af sin bil, men hvad med jeres parforhold? Hvor ofte giver I det egentlig et grundigt eftersyn?

Læs mere …

Mange par oplever udfordringer i deres relation på et tidspunkt i deres liv, og det kan være svært at vide, hvordan disse skal tackles. Det kan føles som om, I sidder fast i en negativ spiral, hvor konflikter, manglende kommunikation og ubalance tager overhånd. Det er her, parterapi kan komme ind i billedet.

Læs mere …

Det er umuligt helt at undgå at parforholdet udfordres, og at I indimellem oplever kriser. Det er faktisk helt naturligt. Det kræver en særlig opmærksomhed og indimellem hårdt arbejde, at holde jeres parforhold levende og up to date, hvor I er I dag, her og nu. Forandring er en del at det at være I et parforhold.

Læs mere …

Er du i et længerevarende parforhold eller gift, kender du måske til følelsen, at I ikke længere bevæge jer i samme retning. I er måske endnu ikke nået til åbenlyse konflikter, men det føles ikke, som om I længere harmonerer, og kontakten mellem jer er blevet svær.

Læs mere …

Skriv til mig her

Har du hørt fra mig?

Jeg bestræber mig altid på at give dig/jer et svar indenfor 24 timer.

Har du/I ikke modtaget svar fra mig, så prøv at tjekke om mit svar er havnet i spam eller reklame.

Du/I kan altid ringe eller sende en sms på 28928089.