Artikler

Her vil jeg dykke ned i parforholdets komplekse og nuancerede verden. Fra de første dages sommerfugle i maven til de udfordringer, der kan opstå efter årtiers samliv, udforsker jeg de mange aspekter af at være i et parforhold. Mine artikler tager fat på emner som kommunikation, intimitet, tillidsbrud, livsmål og meget mere. Uanset om du er i starten af et nyt forhold, har været sammen med din partner i årevis, eller bare er nysgerrig omkring dynamikkerne i parforhold, vil du finde indsigt og råd her.

Hvordan kan I bevare jeres individualitet i parforholdet. Jeg oplever som terapeut ofte parforholdsproblemer som skyldes konflikter mellem ”jeg” og ”vi”. ”Jeg” repræsenterer vores unikke selv, vores individuelle behov, ønsker og drømme, mens ”vi” repræsenterer fællesskabet, samhørigheden, evnen til at smelte sammen og de fælles mål og værdier, du deler med din partner.

Læs mere …

Det kan være en udfordring at vedligeholde et godt parforhold. Med arbejdspres, familieliv og sociale forpligtelser kan det være let at miste forbindelsen til den person, man engang følte sig tættest på. Parterapi kan være redningen for jeres forhold, uanset om I står midt i en akut krise eller blot ønsker at genfinde gnisten.

Læs mere …

I begyndelsen af ethvert forhold er der ofte en følelse af uovervindelig kærlighed og en tro på, at intet kan skille parret ad. Begge parter går ind i forholdet med de bedste intentioner, drømme om en fælles fremtid og en dyb forståelse for hinanden. Men med tiden kan skæbnesvangre revner begynde at vise sig i dette fundament, og det, der engang virkede som en evig forening, kan begynde at smuldre.

Læs mere …

Mange par oplever udfordringer i deres relation på et tidspunkt i deres liv, og det kan være svært at vide, hvordan disse skal tackles. Det kan føles som om, I sidder fast i en negativ spiral, hvor konflikter, manglende kommunikation og ubalance tager overhånd. Det er her, parterapi kan komme ind i billedet.

Læs mere …

Det er umuligt helt at undgå at parforholdet udfordres, og at I indimellem oplever kriser. Det er faktisk helt naturligt. Det kræver en særlig opmærksomhed og indimellem hårdt arbejde, at holde jeres parforhold levende og up to date, hvor I er I dag, her og nu. Forandring er en del at det at være I et parforhold.

Læs mere …

Er du i et længerevarende parforhold eller gift, kender du måske til følelsen, at I ikke længere bevæge jer i samme retning. I er måske endnu ikke nået til åbenlyse konflikter, men det føles ikke, som om I længere harmonerer, og kontakten mellem jer er blevet svær.

Læs mere …

Skriv til mig her

Navn (*)
Udfyld venligst navn.
E-mail (*)
Udfyld gyldig e-mail adresse.

Invalid Input

Du skal have læst og acceptere min privatlivspolitik for at kunne sende beskeden.

Har du hørt fra mig?

Jeg bestræber mig altid på at give dig/jer et svar indenfor 24 timer.

Har du/I ikke modtaget svar fra mig, så prøv at tjekke om mit svar er havnet i spam eller reklame.

Du/I kan altid ringe eller sende en sms på 28928089.