Lasse Traff / Kontakt

Udover at være 2 meter høj, er jeg født i 1964 og far til 3 drenge.

Den professionelle relation

Jeg møder jer i øjenhøjde og lige præcis der, hvor I er. Vores samtaler forbliver mellem jer og mig, og I kan tale med mig om alt. Det gælder uanset om I kommer som et par, eller du kommer alene.

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (psykoterapeutforeningen.dk). Det betyder, at jeg arbejder under tavshedspligt og i overenstemmelse med foreningens etiske regelsæt.

Hvad siger mine klienter?

I min praksis møder jeg mange mennesker, som ønsker forandringer i livet, både som par og individuelt.

Den feedback jeg modtager betyder meget for mig. Den glæder mig ofte. Samtidigt er den enormt vigtig for mig, for at kunne blive så god som overhovedet mulig, når jeg skal møde dig og jer.

Feedback er en gave, givet fra det ene menneske til det andet, fordi du vil den anden det godt eller endnu bedre.

Her er nogle af de tilbagemeldinger jeg har modtaget gennem tiden og som måske også kan være dig/jer behjælpelig når en terapeut skal findes.

  1. Empatisk og indsigtsfuld: De mennesker som kommer hos mig udtrykker ofte, at de føler sig mødt, forstået og set.
  2. Neutral facilitator: Mange fortæller mig, at de føler sig frie og ikke presset i en bestemt retning eller i en bestemt tilgang, til det at være menneske. De oplever sig set, hvor de er.
  3. Tryghedsskabende: Uden tillid og tryghed i terapirummet, tror jeg ikke det er muligt at have kontakt og dermed lave terapi. De mennesker der kommer hos mig, fortæller ofte, at de føler sig godt tilpas og har lyst til at tale.
  4. Kombination af terapi og coaching: De mennesker der kommer hos mig, fortæller ofte, at de værdsætter den metodefrihed de oplever, og at kombinationen af terapeutiske og coaching-baserede metoder, giver både indsigt og praktiske redskaber.
  5. Bevidsthedsskabende: De mennesker, som kommer hos mig, fortæller ofte, at de oplever sig selv mere bevidste om sig selv og deres situationer gennem deres arbejde med mig.
  6. Kommunikationsevner: Ord, tale og refleksioner kan være store, måske for store i forhold til den virkelighed som er? De mennesker som kommer hos mig fortæller ofte, at de værdsætter min måde, at kommunikere komplekse emner på som f.eks. awareness, kontakt, tilknytning og eksistens.
  7. Positiv forandring: De mennesker, der kommer hos mig fortæller ofte, at de oplever markante forandringer i deres liv og parforhold efter at have arbejdet med mig.

Balancen mellem jeg og vi

Sådan på den store klinge hjælper jeg mennesker og par til en mere autentisk livsførelse, med et stærkere personligt lederskab og større livskvalitet til følge.

Jeg tror meget på relationer og at udvikling sker gennem relationer, men jeg tror også på, at du er dig, og jeg er mig, og det skal vi kunne stå ved også i relationer.

Filosof og psykoterapeut

Du og I møder mig først og fremmest som menneske. Jeg får ofte en tilbagemelding, fra de mennesker som kommer hos mig, at jeg er venlig, empatisk og lyttende, men også at jeg gør mig umage i vores møde. Det gør mig vildt glad at høre.

Det betyder også noget (det gør det i hvert tilfælde for mig), at du og I ved, at I kommer til en professionel, der er trænet i samtale, kontakt og relation, og som har forståelse for mennesker, og hvad der sker i hovedet og kroppen, når vi bumler med livet, os selv og hinanden.

For mig er det vigtigt, at du og I er i trygge hænder både følelsesmæssigt og intellektuelt, når du eller I har besluttet jer for at opsøge hjælp.

Det er derfor, at jeg både er filosof og Psykoterapeut.

Måske I har det ligesom mig?

Måske I har det ligesom mig, at det er vigtigt og betydningsfuldt for jer at vide, til hvem I kommer, når I er klar til at tale med et andet menneske, og måske også er sårbare, følsomme og udenfor comfort zone.

Jeg glæder mig til at møde dig.

De bedste hilsner
Lasse Traff

Skriv til mig her

Har du hørt fra mig?

Jeg bestræber mig altid på at give dig/jer et svar indenfor 24 timer.

Har du/I ikke modtaget svar fra mig, så prøv at tjekke om mit svar er havnet i spam eller reklame.

Du/I kan altid ringe eller sende en sms på 28928089.