Lasse Traff / Kontakt

Udover at være 2 meter høj, er jeg født i 1964 og far til 3 drenge.

 

Den professionelle relation

Jeg møder jer i øjenhøjde og lige præcis der, hvor I er. Vores samtaler forbliver mellem jer og mig, og I kan tale med mig om alt. Det gælder uanset om I kommer som et par, eller du kommer alene.

 

Jeg er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening (psykoterapeutforeningen.dk). Det betyder, at jeg arbejder under tavshedspligt og i overenstemmelse med foreningens etiske regelsæt.

 

 

Balancen mellem jeg og vi

Sådan på den store klinge hjælper jeg mennesker og par til en mere autentisk livsførelse, med et stærkere personligt lederskab og større livskvalitet til følge.

 

Jeg tror meget på relationer og at udvikling sker gennem relationer, men jeg tror også på, at du er dig, og jeg er mig, og det skal vi kunne stå ved også i relationer.

 

Filosof og psykoterapeut

Du og I møder mig først og fremmest som menneske. Jeg får ofte en tilbagemelding, fra de mennesker som kommer hos mig, at jeg er venlig, empatisk og lyttende, men også at jeg gør mig umage i vores møde. Det gør mig vildt glad at høre.

 

Det betyder også noget (det gør det i hvert tilfælde for mig), at du og I ved, at I kommer til en professionel, der er trænet i samtale, kontakt og relation, og som har forståelse for mennesker, og hvad der sker i hovedet og kroppen, når vi bumler med livet, os selv og hinanden.

 

For mig er det vigtigt, at du og I er i trygge hænder både følelsesmæssigt og intellektuelt, når du eller I har besluttet jer for at opsøge hjælp.

 

Det er derfor, at jeg både er filosof og Psykoterapeut.

 

Måske I har det ligesom mig?

Måske I har det ligesom mig, at det er vigtigt og betydningsfuldt for jer at vide, til hvem I kommer, når I er klar til at tale med et andet menneske, og måske også er sårbare, følsomme og udenfor comfort zone.

 

Jeg glæder mig til at møde dig.

 

De bedste hilsner
Lasse Traff

Skriv til mig her

Navn (*)
Udfyld venligst navn.
E-mail (*)
Udfyld gyldig e-mail adresse.

Invalid Input

Du skal have læst og acceptere min privatlivspolitik for at kunne sende beskeden.

Har du hørt fra mig?

Jeg bestræber mig altid på at give dig/jer et svar indenfor 24 timer.

Har du/I ikke modtaget svar fra mig, så prøv at tjekke om mit svar er havnet i spam eller reklame.

Du/I kan altid ringe eller sende en sms på 28928089.