Sådan foregår parterapi i Roskilde

I har også muligthed for Online Parterapi, hvis det passer bedre ind i jeres hverdag.

 

Gør transportiden til en del af jeres parterapi

Jeg har klienter fra Roskilde og omegn, som vælger at tage turen til København for at gå i parterapi hos mig.

 

Tilbagemeldingerne jeg modtager, er at det er ulejligheden værd og at turen til og fra, har en værdi i sig selv. Det kan f.eks. være at I på turen ind, får talt om jeres forventninger til parterapi og hvordan I egentligt har det.

 

På hjemvejen kan der være plads til at dele refleksioner, men måske også plads, rum og tid til at være stille, og alligevel sammen.

 

Mit kontor er på Falkoner Alle 1, 3 Sal., 2000 Frederiksberg. Her er gode parkeringsforhold og nem adgang med metro.

 

Som mandelig parterapeut med nem adgang til kontor i København, er der mange, der spørger mig, hvordan parterapi foregår og hvad det egentlig handler om?

 

Parterapi handler om følelser

 

I parterapien bliver I meget bevidste om, hvordan jeres følelser udspiller sig imellem jer. Det er ikke individuel terapi I får - det er jeres forhold der er i terapi.

 

Parterapi handler om jeres kommunikation til hinanden, og hvordan I har det her og nu. Det handler ikke om den ene parts problemer, dilemmaer eller udfordringer.

 

 

Kan parterapi redde forholdet?

I den grad! I vil indse, hvordan I kommunikerer og den betydning kommunikationen har for jeres parforhold. I kommer til at sidde overfor hinanden og bliver guidet af mig. Vi kommer ind på det, der er svært at tale om. Jeres parforhold kortlægges, som det ser ud lige nu - men også de udfordringer I måtte have.

 

For eksempel havde jeg en gang et par, som jeg hjalp med at finde deres kærlighed til hinanden igen. Den ene følte sig ikke værdsat og overset. Overtid havde det skabt dybe kløfter imellem dem. Det var meget svært at tale om det for den ene og samtidig at forstå den anden. Efter at have skabt en forståelse for hinanden og de fik sat ord på de svære ting, begyndte deres kærlighed at blomstre igen.

 

Formålet med parterapien er at I finder hinanden igen - ikke at løse den ene parts problemer og udfordringer. Som parterapeut i Roskilde er det min opgave at hjælpe jer med at indse, hvordan jeres kommunikation udspiller sig, og hvad den gør ved jeres parforhold her og nu.

 

Hvorfor har I brug for en parterapeut?

Til sessionerne vil blive guidet af mig og på skift lytter og taler I, samtidig med at jeg fokuserer på, hvad der faktisk foregår imellem jer. Ofte vil jeg bringe mine ”opdagelser” ind i samtalen.

 

Måske har I allerede selv forsøgt og tænker, hvorfor det vil være godt med en parterapeut?

 

Når I selv er en del af jeres dynamik, er det meget svært for jer selv at se den. Derfor hjælper det at have en parterapeut, der hjælper med at forstå og ser jer ”udefra”.

 

For at parterapien får det ønskede resultat, skal I begge have en interesse i at gå på opdagelse i jeres parforhold sammen med mig.

 

Det at få parterapi er ikke et "quickfix"!

 

Parforhold udvikler sig ikke lige pludselig til den store kærlighed natten over. I skal mene det og ville hinanden og jeres parforhold.

 

Det kræver tålmodighed at skabe en forandring.

 

Hvor lang tid tager et parterapi-forløb?

I skal forvente mindst 3-4 sessioner. I vil faktisk kunne opleve, at I allerede efter den første session kan se en spirende forandring. For at skabe en vedvarende forandring, skal der mere end én session til. Skal I virkelig forandre jeres parhold, skal I forvente 5-10 sessioner. Når vi er færdig med parterapiforløbet, vil I være klar til at arbejde videre med parforholdet alene.

 

Når vi mødes til den første session, kommer vi ind på jeres udfordringer, og aftaler det videre forløb.

 

Der kan være meget forskelligt fra par til par, over hvor lang tid at parterapien forløber. Typisk vil der være 1-2 uger mellem hver session.

 

Kan vi også få individuel terapi, hvis det gavner parforholdet?

Ja. Det vil gøre parterapisessionerne mere effektive, hvis I begge også har 1-3 sessioner individuel terapi hos mig.

 

Ved at have jer hver for sig, vil jeg kunne få en anden forståelse for jeres individuelle historie, tanker og følelser, og hvordan de påvirker jeres parforhold.

 

Individuel terapi kan hjælpe jer med de problemer, som I hver i sær måske går og tumler med og som måske påvirker jeres parforhold.

 

Vil lige nævne, at individuel terapi er ikke et krav, men et tilbud til jer.

 

Mange par erkender at deres egne problemer kan udfordre parforholdets udvikling og derfor ønsker at få individuel terapi samtidig med.

 

Hvad så når I er ”alene”?

På et tidspunkt er I alene uden min tilstedeværelse som parterapeut. I skal nu i gang med at arbejde med jeres forhold.

 

Under parterapiforløbet får nogle øvelser, som I både skal lave imellem vores sessioner og som I kan bruge senere. Igennem arbejdet med jeres parforholdet vil I opdage jeres mønstre og jeres kommunikation, der udspiller sig mellem jer, og som vi talte om i parterapien hos mig.

 

Kan vi stadig redde vores parforhold og ægteskab?

Svaret er parterapi. I kan godt nå at skabe en forandring på jeres parforhold.

 

Måske mangler venskabet og nærheden, og det føles derfor ikke nemt at føle sig motiveret til at gøre noget. Jo længere tid I venter, desto sværere bliver det at skabe forandringen og finde tilbage til kærligheden igen.

 

Parterapien hos mig vil give jer følelsen af at blive hørt og set, I får talt ud og sat ord på (de svære) følelserne. Ofte oplever jeg at par går fra sessionerne i et bedre humør, end da de kom.

 

 

Hvad koster parterapi?

Prisen for parterapi er kr. 1.350,- pr. session, der varer 90 min.

 

Hvordan booker vi tid til parterapi?

Kontakt mig ved at skrive i formularen her på siden, sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til mig.

 

Skal vi gøre noget inden den første parterapi-session?

I kommer til den aftalte tid med lysten og kommittent om, at I vil lykkes og skabe en forandring i jeres parforhold.

 

Vi fokuserer på ”lige nu”, fordi det er det mest effektive. Fokus vil ikke være på, hvad der er sket. Vi kan ikke lave om på historien – vi forholder os til lige nu.

 

I vil forandringen her og nu. Så, lad vær med at lave lister med fejl din partner har lavet.

 

I må meget gerne reflektere over

  • Hvad I hver især savner i jeres parforhold her og nu?
  • Hvad I hver især gerne vil have ud af parterapisessionerne?
  • Hvad I hver især er villig til at gøre?
  • Hvad I hver især ønsker fra partneren?

 

Jeg glæder mig til at møde jer.

Pris: kr. 1.550,- pr. session (90 min.)

Afmelding skal ske senest 24 timer før vores møde ellers fuld betaling.

Skriv til mig her

Har du hørt fra mig?

Jeg bestræber mig altid på at give dig/jer et svar indenfor 24 timer.

Har du/I ikke modtaget svar fra mig, så prøv at tjekke om mit svar er havnet i spam eller reklame.

Du/I kan altid ringe eller sende en sms på 28928089.