Sådan foregår parterapi i Nordsjælland

I har også muligthed for Online Parterapi, hvis det passer bedre ind i jeres hverdag.

 

Gør transportiden til en del af jeres parterapi

Jeg har klienter fra Roskilde og omegn, som vælger at tage turen til København for at gå i parterapi hos mig.

 

Tilbagemeldingerne jeg modtager, er at det er ulejligheden værd og at turen til og fra, har en værdi i sig selv. Det kan f.eks. være at I på turen ind, får talt om jeres forventninger til parterapi og hvordan I egentligt har det.

 

På hjemvejen kan der være plads til at dele refleksioner, men måske også plads, rum og tid til at være stille, og alligevel sammen.

 

Mit kontor er på Falkoner Alle 1, 3 Sal.2000 Frederiksberg. Her er gode parkeringsforhold og nem adgang med metro.

 

Som parterapeut med nem adgang til kontor i København får jeg ofte spørgsmålet om, hvordan parterapi foregår og hvad det egentlig handler om?

 

Parterapi handler om følelser

 

Gennem parterapi bliver I bevidste om, hvordan følelserne udspiller sig imellem jer. I er ikke i terapi hver for sig - det er jeres forhold der er.

 

Det er meget vigtigt at nævne, at parterapien handler om jeres indbyrdes kommunikation, og hvordan I har det her og nu - ikke om den ene parts problemer, dilemmaer og udfordringer.

 

 

Kan parterapi redde forholdet?

Absolut!

 

I vil opdage, hvordan I kommunikerer indbyrdes, og hvilken betydning kommunikationen har for jeres parforhold. Når I sidder overfor hinanden og bliver guidet af mig, kommer vi inde på det, der er svært at tale om. Vi kortlægger vi, hvordan jeres parforhold ser ud lige nu, men også de problemer og udfordringer I måtte have.

 

Et eksempel fra et par, som jeg hjalp med at finde hinanden igen. Den ene part følte sig overset og ikke værdsat. Det skabte dybe kløfter imellem dem. For den ene var det meget svært at tale og samtidig at forstå for den anden.
Formålet med parterapien er ikke at løse den ene parts evt. problemer og udfordringer. Min opgave som parterapeut i Nordsjælland er, at hjælpe jer med at indse, hvordan jeres kommunikation faktisk er, og hvad den gør ved jeres parforhold her og nu.

 

Hvorfor har I brug for en parterapeut?

Sessionerne hos mig vil være guidet af mig. På skift lytter og taler I, mens jeg fokuserer på, hvad der foregår imellem jer, hvilket jeg bringer ind i samtalen.

 

I har måske allerede forsøgt det selv og tænker, hvorfor har I brug for en parterapeut?

 

Ganske enkelt!

 

Det er meget svært for jer selv at se dynamikken mellem jer, når I begge har part i dynamikken. Derfor er en parterapeut en stor hjælp, der hjælper jer med at forstå og ser jer udefra, hvad der sker imellem jer.
I skal have en interesse i at gå på opdagelse i jeres parforhold sammen med mig – det er forudsætningen for en vellykket parterapi.

 

Parterapi er ikke et "quickfix"! Jeres parforhold forvandles ikke lige pludselig til den store kærlighed i et snuptag. I skal være meget committed, vil hinanden og jeres parforhold.

 

En forandring kræver tålmodighed.

 

Hvor lang tid tager et parterapi-forløb?

Typisk har par parterapi i 3-4 sessioner og min erfaring er, at I efter den første session kan mærke en begyndende forandring. Én session er ikke nok til at skabe en vedvarende forandring. Hvis I virkelig vil gøre noget godt for jeres parhold og forandre det, så skal I forvente 5-10 sessioner. Derefter er de fleste par klar til at arbejde videre med parforholdet alene.

 

Til den første session får vi talt om jeres udfordringer, og derefter aftaler vi det videre forløb. Derfor skal I ikke beslutte jer på forhånd, hvor mange sessioner I har brug for. Vi aftaler fra gang til gang, hvor mange sessioner I kunne have brug for.

 

Det er meget forskelligt hvor lang tid at et parterapi-forløb er. I starten vil der typisk være 1-2 uger mellem hver session, og senere 3-5 uger imellem.
Kan vi også få individuel terapi i Nordsjælland, hvis det gavner parforholdet?

 

Ja. Faktisk vil det gøre parterapisessionerne mere effektive, hvis I hver især sideløbende også har 1-3 sessioner individuel terapi.

 

Det vil give mig en bedre forståelse for jeres individuelle historie, tanker og følelser, og hvordan de påvirker jeres parforholdet ved at have jer alene hver for sig.

 

Individuel terapi kan hjælpe jer med de udfordringer, som ikke nødvendigvis har noget med jeres partner at gøre.

 

Bemærk at Individuel terapi i forbindelse med parterapi ikke er et krav, men et tilbud.

 

De fleste par indser at deres egne problemer kan stå i vejen for parforholdets udvikling og vælger derfor at få individuel terapi samtidig med.

 

Hvad så når I er ”alene”?

Når I bare er jer to uden min tilstedeværelse som parterapeut, vil I skulle arbejde med jeres forhold.

 

I får nogle meget konkrete øvelser, som I laver imellem vores sessioner. Arbejde med jeres parforholdet vil hjælpe jer med at opdage jeres mønstre og jeres kommunikation, der udspiller sig mellem jer, og som vi talte om i parterapien hos mig i Nordsjælland.

 

Kan vi stadig redde vores parforhold og ægteskab?

Det kan I med parterapi. Det er ikke for sent at gøre noget godt for jeres parforhold.

 

Venskabet og nærheden mangler måske i forholdet, og det kan derfor følelses svært at føle sig motiveret til at gøre noget. Men jo længere tid I venter, jo sværere bliver det at finde tilbage til jeres kærlighed igen.

 

Med mig som jeres parterapeut, vil I opleve følelsen af at blive hørt og set, få talt ud og sat ord på følelserne. I vil gå fra sessionerne i et bedre humør, end da I kom.

 

Hvad koster parterapi?

Prisen for parterapi er kr. 1.350,- pr. session, der varer 90 min.

 

Hvordan booker vi tid til parterapi?

Kontakt mig ved at skrive i formularen her på siden, sende en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ringe til mig.

 

Skal vi gøre noget inden den første parterapi-session?

I skal blot møde op til den aftalte tid med lysten og intentionen om, at I vil skabe en forandring i jeres parforhold. I skal være klar på at arbejdet hårdt for at I lykkes - og det glæder jer begge.

 

Vi fokuserer på ”lige nu”, fordi det er det mest effektive. Vi fokuserer ikke på, hvad der en gang har været sket. Historie er historie og den er svær at lave om på.

 

I vil forandringen her og nu. Glem alt om at lave lange lister med alle de fejl din partner har begået.

 

I må meget gerne reflektere over

  • Hvad I hver især savner i jeres parforhold her og nu?
  • Hvad I hver især gerne vil have ud af parterapisessionerne?
  • Hvad I hver især er villig til at gøre?
  • Hvad I hver især ønsker fra partneren?

Jeg glæder mig til at møde jer.

Pris: kr. 1.550,- pr. session (90 min.)

Afmelding skal ske senest 24 timer før vores møde ellers fuld betaling.

Skriv til mig her

Har du hørt fra mig?

Jeg bestræber mig altid på at give dig/jer et svar indenfor 24 timer.

Har du/I ikke modtaget svar fra mig, så prøv at tjekke om mit svar er havnet i spam eller reklame.

Du/I kan altid ringe eller sende en sms på 28928089.