Akut parterapi

Det er min erfaring, at når I oplever en krise i jeres parforhold, er det vigtigt at I tager hånd om det. Jo før - jo bedre.

Jeg oplever engang i mellem i min praksis, at den ene eller I begge erkender, at parterapi skulle have været prioriteret tidligere og langt højere. Det kan derfor være af stor betydning, at I griber muligheden når udfordringerne mellem jer bliver tydelig.

Et parterapiforløb bliver ofte længere, jo senere I kommer i gang.

Parterapi kan handle om mange ting, men gennemgående er kommunikation og om hvordan I taler sammen. I parterapi får I værktøjer til at tale sammen, se hinanden som I er og møde hinanden i det.

Krise i parforholdet kan ske for de fleste par

Nogle gange kan udfordringerne udløses af konkrete hændelser. Det kan være et skænderi, en hændelse i familien, i forbindelse med utroskab eller at denne ene eller begge parter er blevet opmærksom på, at I ønsker forandring.

Det er her akut parterapi kan hjælpe jer. At I tager hånd om krisen og som par går ind i arbejdet med at komme tættere på hinanden igen.

Jeg tilbyder parterapi (også akut) og bestræber mig på, at kunne give jer en hurtig tid inden for 24 timer, og møde jer der, hvor I er.

Derfor kan I også benytter jer af Online (akut) parterapi.

Akut parterapi kan give øjeblikkelig lindring og hjælpe jer videre

Nogle gange opstår der en pludselig krise i et parforhold. Krisen kræver øjeblikkelig opmærksomhed for at I kan finde hinanden igen. Derfor tilbyder jeg akut parterapi.

Med parterapien arbejdes der med at give jer mulighed for at dele jeres tanker, følelser og erfaringer og etablere et sikkert fælles grundlag. Uanset hvordan jeres forhold udvikler sig, tilbyder jeg hjælp til at facilitere en respektfuld kommunikation mellem jer - også med at få talt om de ting, som I måske hver især har svært ved at dele med hinanden.

Jeg bestræber mig på at tilbyde sessioner inden for en hverdag efter jeres første kontakt til mig. Kontakt mig straks her.

At vide, hvad der udgør en "krise" er det første skridt i at finde et sundere og lykkeligere forhold

Vi oplever alle på et eller andet tidspunkt problemer i parforholdet.

Problemerne i forholdet kan være let at håndtere, eller det kan føles som et nagende problem. I nogle tilfælde kan disse problemer og spørgsmål udvikle sig til en umiddelbar krise i forholdet. Hvis de ikke håndteres, vil forholdet måske ikke overleve.

Hvad er en krise?

Det er personligt og individuelt, hvad der udgør en krise. Der findes ingen fast definition. Du kan dog måske lægge mærke til nogle af følgende problemer, der indikerer, at du befinder dig i en parforholdskrise:

 • I diskuterer/skændes igen og igen, uden at der er nogen ende i sigte
 • I taler ikke til hinanden
 • I sover eller bor hver for sig (når det ikke er typisk for jer)
 • I er deprimerede eller bekymrede over jeres forhold oftere, end I er tilfredse
 • Du har foragt for din partner (eller din partner har foragt for dig)
 • Du, eller din partner, har en affære / er utro
 • Der er vold
 • Du overvejer separation/skilsmisse

Uanset hvad jeres krise er, er det vigtigt at møde den med øjeblikkelig omsorg og opmærksomhed for at I kommer igennem den. Dette kan dog være en udfordring, fordi vi ofte ikke bemærker, at krisen kan snige sig ind på os.

Hvad er advarselstegnene på en krise?

Hvis du har bemærket nogle af det følgende, er du måske allerede i en krise. Det er vigtigt at handle nu og ikke vente på, at der opstår yderligere smerte. I har brug for akut hjælp.

 • Du er begyndt at skjule ting for din partner eller føler ikke, at du kan fortælle ham/hende, hvordan du har det
 • Du føler dig mistænksom over for din partner
 • Du føler, at skænderier ikke bliver løst ordentligt
 • Du skændes oftere end før i tiden
 • Sex er mindre hyppig eller mindre tilfredsstillende
 • Du har romantiske eller intime følelser for en anden person
 • Du frygter at gå hjem / tager tilflugt et andet sted hen
 • Forholdet føles som en pligt
 • En livsændring (f.eks. at få et barn) har haft en negativ indvirkning på forholdet
 • Der er bredere udfordringer (f.eks. konflikt med svigerforældre), som ikke bliver løst

Når jeres forhold har brug for hjælp lige nu

Hvis du og din partner bemærker nogle af de nævnte krisepunkter, er det en god idé ikke at tøve med at få den hjælp, som jeres forhold fortjener.

Akut parterapi hjælper dig og din partner med at identificere umiddelbare farer og etablere et sikkert rum, hvorfra I kan lytte til og tale med hinanden.

Endelig kan vi bringe ophidsende og sårende retorik ned, så heling har et potentiale til at begynde. Disse første skridt er ofte de sværeste for et par at tage, og der er ingen grund til, at I skal gå distancen alene.

Som jeres mandlige parterapeut vil jeg hjælpe jer med disse første skridt mod at helbrede jeres forhold, og mit mål er at bringe jer kærligt sammen igen på en ny måde, eller hjælpe jer begge med at skilles med værdighed. Disse processer er især vigtige, hvis der er børn involveret.

Vil akut parrådgivning redde jeres forhold?

Det kan det, og jeg er her for at gøre netop det. Jeg har hjulpet mange par til at finde sammen igen efter alvorlige svigt.

Hvis vi går lidt dybere for at besvare dette meget almindelige spørgsmål, er det dog sådan, at vi får tilbage, hvad vi giver ud. Uanset hvad der sker i dit forhold, kan jeg hjælpe jer med at pakke problemerne ud og finde en mere gennemtænkt vej fremad. Men jeg kan kun tage jer så langt, som I ønsker at gå. Der skal være en åbning fra jeres side til at lukke mig ind, og så kan vi komme langt i samarbejdet.

Det kan garanteres, at I med blot et par terapisessioner vil få en mere intim forståelse af hinanden og et meget klarere billede af, hvor jeres forhold er på vej hen.

Få den støtte I har brug for

Jeg tilbyder jer akut parterapi, parterapi og individuel psykoterapi efter jeres præferencer, enten online eller hos mig på Frederiksberg. Vi kan også gå en tur sammen.

Pris: kr. 1.550,- pr. session (90 min.)

Afmelding skal ske senest 24 timer før vores møde ellers fuld betaling.

Skriv til mig her

Har du hørt fra mig?

Jeg bestræber mig altid på at give dig/jer et svar indenfor 24 timer.

Har du/I ikke modtaget svar fra mig, så prøv at tjekke om mit svar er havnet i spam eller reklame.

Du/I kan altid ringe eller sende en sms på 28928089.