Parterapi og corona

Er I også et af de mange par, som lige nu oplever, at jeres parforhold er udfordret og presset i en tid med corona, pandemi og lockdown? Her kan I læse om, hvad parterapi kan gøre for jer.

 

Derudover får I også 7 gode råd og øvelser til, hvordan I kan holde jeres parforhold levende i en svær tid.

 

Det er umuligt helt at undgå, at parforholdet udfordres.

 

Det kræver en særlig opmærksomhed i disse tider, fordi ydre faktorer som økonomi, arbejde, børnepasning og mangel på sociale aktiviteter belaster og påvirker forholdet. Det kan være den udløsende faktor på en krise eller en kommende krise i jeres forhold.Parterapi og corona

Hvis dit parforhold er presset og I har dårlig kommunikation, manglende intimitet og er stressede og irriteret på hinanden, så er det vigtigt, at I gør noget nu.

 

Her er parterapi et rigtigt godt bud på, hvordan I sammen tager hånd om jeres forhold, så I ikke bliver en del af den stigende tendens til skilsmisser, brud og separeret familier som udfolder sig lige nu under coronakrisen.

 

Godt nok er antallet af skilsmisser, i forhold til sidste år, ikke eksponentielt stigende, for nu at bruge et udtryk, der er blevet en del af hverdagen, men alligevel eskalerende i forhold til konflikter, brud og ituslåede relationer.

 

Kan I nikke genkendende, og har I mod på, at jeres forhold bevæger sig i anden retning, så vil jeg invitere jer til at booke en tid til parterapi. Her kan vi tale om, hvordan I egentligt har det med hinanden her under coronakrisen, og hvad I kan gøre, for ikke kun at overleve, men komme styrket igennem lock down-tiden med parterapi

 

 

Hvorfor udfordres dit parforholdet under corona og lockdown?

Det velfungerende parforhold har en sund balance mellem 3 vigtige elementer:

  • At have brug for sin partner
  • At kunne være sig selv
  • At få tilført noget udefra


Det er vigtigt at understrege, at alle tre elementer er betydningsfulde og dele af den helhed, som udgør et velfungerende parforhold. Bliver der for meget eller for lidt af et af de tre elementer kan det udløse en krise og ubalance i parforholdet. Pladsen til at være sig selv og det at få tilført ressourcer udefra, begrænses i en grad, de fleste af os ikke har oplevet tidligere.Coronakrise i parforholdet – når udviklingsrummet bliver for lille

Du oplever måske lige nu, at det er svært at finde pladsen til bare at være dig, fordi I er sammen hele tiden. 24/7 under samme tag kan være belastende for de fleste.

 

Det betyder måske, at du føler dig presset og ufri, og reagerer måske med vrede, irritation, kritik eller tavshed overfor din partner. Når dit udviklingsrum på den måde indsnævres, bliver det en negativ faktor for både dig og dit forhold. Heldigvis bliver du måske også lige nu opmærksom på, at du har brug for din plads. I så fald tillykke med det. Noget godt er der måske, alligevel at hente i en krise.

 

I har måske været vant at have mange kontakter og relationer, og set mange mennesker – alt sammen noget, som er givende for forholdet og hverdagen.
Meget af det I før fik tilført udefra, har I nu en forventning om at skulle hente i parforholdet og hos familien.

 

Det er en stor byrde at lægge på forholdet.

 

Nu skal det pludselig indfri alle behov og ønsker, som der før var mange om at dele. Presset på forholdet kan blive så udfordret, at den reelle kontakt mellem jer erstattes med følelsen af irritation, stress og lyst til afstand fra din samlever. Din partner er ikke længere én du har brug for, men én, der ofte aktiverer negative følelser.


Parterapi er et tilbud om at nyorientere forholdet i en krisetid, og genoprette den gode kontakt mellem jer.

 

Få de 7 gode råd og øvelser til, hvordan I kan holde jeres
parforhold levende i en svær tid her

Klik her!

 

 

Pris: kr. 1.350,- pr. session (90 min.)

Afmelding skal ske senest 24 timer før vores møde ellers fuld betaling.

Skriv til mig her

Navn (*)
Udfyld venligst navn.
E-mail (*)
Udfyld gyldig e-mail adresse.

Invalid Input

Du skal have læst og acceptere min privatlivspolitik for at kunne sende beskeden.