Forside

Terapi: Handlemønstre kan ændres

Kender du oplevelsen - at dit humør, tanker og hvordan du går og har det, ikke er som du ønsker, og at du gerne vil forandring, men ikke helt ved hvordan? Så kan terapi og samtale måske være en mulighed for dig. I terapi arbejder du med dine handlemønstre, dit personlige lederskab og en filosofi om "her og nu". Det er vejen til forandring og nye veje for dig.


Læs mere om terapi

 

"Jeg synes det er vildt at tænke på, hvordan jeg havde det da jeg mødte dig første gang. Der er sket utrolig meget, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Jeg har selv skulle arbejde for det, men jeg var ikke kommet så langt uden din hjælp. Tak."
Susanne

"Mit forløb hos Lasse har været en stor hjælp til selvhjælp. En god kombination af terapi og coaching. Jeg har fået nogle gode redskaber, samt modet til at arbejde med mig selv og skabe markante forandringer i mit liv. Jeg er blevet mere bevidst og bedre til at mærke efter. Jeg kan varmt anbefale Lasse."
Henriette

 

Coaching: Valg, fravalg og beslutning

Coaching er sparring til nytænkning og forandring, og kan hjælpe dig, når du vil træffe vigtige valg, fravalg og beslutninger i livet. Valg uden selvindsigt er midlertidige, og dine beslutninger vil bære præg heraf. Vælger du mig som din sparringspartner, er det naturligt for dig, at du vil arbejde med dit personlige lederskab og de mål du forfølger her og nu.


Læs mere om coaching

 

"Lasse Traff er afgjort den dygtigste og mest skelsættende coach, jeg har mødt i mit liv. Jeg kender Lasse som en rummelig og favnende, men knivskarp person, der finder ressourcer, hvor man selv har opgivet at lede og går hele vejen sammen med dig. Bedste anbefalinger herfra.”
Søren

 

Ungecoaching: Samtaler med unge

Er du en bekymret forældre til en ung, så kan du med fordel fortsætte med at læse her på siden. Er du ung og kan nikke genkendende til noget af det, der står her, så kan du få meget ud af at tale med mig. Jeg møder dig i øjenhøjde, og vores samtaler bliver mellem dig og mig. Du kan tale med mig om alt, og jeg hjælper dig med at komme videre.


Læs mere om ungecoaching

 

”Mine tanker, som var over det hele, distraherede mig for mine mål. Lasse fik mig på sporet igen, med mere opmærksomhed, glæde og livskraft”
Anne.Cathrine, 22 år

 

Skriv til mig her

Navn (*)
Udfyld venligst navn.
E-mail (*)
Udfyld gyldig e-mail adresse.

Invalid Input

Invalid Input

Lassetraff.dk | H.C. Ørsteds Vej 50C, 4. sal | 1879 Frederiksberg | Tlf: 28 92 80 89  | Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.